Čistilni servis

V podjetju DieM nudimo celovito čiščenje poslovnih prostorov, čiščenja hotelov, vrtcev, javnih zavodov in ustanov. Dela opravljamo v Ljubljani z okolico. Nudimo vam tudi čiščenje poslovnih objektih.  Omogočamo da je delo opravljeno hitreje in predvsem kvalitetno. Usmerili smo se predvsem na čiščenje turističnih objektov, kot so hotelske sobe in apartmaji. Izrednega pomena je, da se prostore temeljito očisti. Čisti prostor bo posledično prinesel večjo produktivnost na delovnem mestu, boljše počutje in pozitivno energijo.

Vsem svojim obstoječim in bodočim strankam nudimo:
Čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čiščenje doma, impregnacija, pomivanje tal, čiščenje radiatorjev, čiščenje sedežne garniture, čiščenje tepiha, čiščenje stanovanja.

Velik poudarek dajemo tudi na korekten odnos med nami kot izvajalcem in naročnikom. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bomo za vas vse storitve opravili strokovno in profesionalno. Za vse informacije in naročilo storitev smo dosegljivi na spodaj navedenih kontaktih. Že v naprej bi se vam radi zahvalili za izkazano zaupanje. Mi pa se bomo maksimalno potrudili, da bomo z našim delom upravičili vaše zaupanje.Pošljite povpraševanje za čiščenje prostora

tip

O nas

Glavna dejavnost našega podjetja je opravljanje selitvenega servisa, selitve poslovnih prostorov, pohištva iz stanovanj in hiš in selitve ter prevozi predmetov večje vrednosti.

facebook 4 32

Kontakti

David Malić s.p.
map marker 16  Velikovška ulica 18, 1000 Ljubljana

mobile phone 8 16  041 384 514 David
mobile phone 8 16  051 812 650 Miloš

message 16   info@selitev-prevoz.si
globe 16   Logotip PDF za tisk

Facebook

Copyright David Malić s.p. © 2022 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih